Låt ditt hem inspireras av festivaler

En festival kan vara en riktigt härlig upplevelse, och absolut ett minne för livet. Är du en riktig festivalälskare, så finns det ingen anledning till att du inte skulle kunna ta med dig festivalen hem. Okej, kanske inte bokstavligt talat. Men varför inte låta en festival ge inspiration till inredningen där hemma?

Stick ut med mönstrade tapeter

Idag finns det förvisso många olika typer av festivaler. Även om det blir allt vanligare med stadsfestivaler, är fortfarande leriga festivaler där besökarna klär sig i mönstrade kläder något riktigt klassiskt. Tänk Coachella eller Woodstock.

Varför inte ta med de mönsterna till dina väggar? Du kan köpa tapet med härliga mönster och bli påmind om din favoritfestival varje dag. När du köper tapeter online har du ett mycket brett utbud. Tapeterna finns i olika prisklasser och du kan beställa hem prover.

Inredningsdetaljer ger känslan

Glöm inte att det ofta är detaljerna som ger känslan till inredningen. Något som verkligen kan vara kul är att göra exempelvis en fotovägg med dina egna fotografier från när du själv har varit på festival.

Troligtvis kommer du inte vilja gå “all in” och inreda hela rummet som en festival. Men små detaljer som påminner dig om din favoritfestival kan ge en riktigt härlig känsla.

Post Navigation