Skaffa selfielampa inför sommarens fester och festivaler

Vill du vara säker på att ta riktigt bra bilder under sommarens fester och festivaler ska du köpa en selfielampa. Med en selfielampa på mobilen kommer ditt Instagramkonto eller Youtubekanal lättare växa då dina bilder och filmer kommer bli så mycket bättre. Om du inte lägger ut bilder på sociala medier är det ändå en bra investering. Det är så mycket roligare att dela kort och klipp med familjen och vännerna när alla personer på fotona och filmerna ser snygga ut.

Köp en selfielampa

En selfielampa är en rund liten lampa som du enkelt sätter fast på mobilen för att ta bättre kort och filmer. Skillnaden med eller utan selfielampa är stor. Idén med en selfielampa är att få perfekt ljus för ansiktet. Att använda mobilens blixt ger ju inte bra bilder och att vänta in bra dagsljus går ju inte alltid. Med en selfielampa har du det bästa dagsljuset med dig hela tiden och slipper skuggor i ansiktet. Sminkningen kommer också se bättre ut. Om du ska spela in en film till din Youtubekanal behöver du bara ställa mobilen på ett stativ och börja prata in i kameran. Eller så håller du den i handen om du vill att tittarna ska få följa med medan du gör något. Perfekt för dig som är mycket på Instagram eller tar din Youtubekanal seriöst. Du köper din selfie lampa hos eStore som har både selfielampor och ring lights i alla prisnivåer.

Selfielampa eller ring light?

En selfielampa är en bra början för att ta bättre kort och filmer, men om du vill ge ett riktigt professionell intryck ska du satsa på en ring light. Det är en större lampa i form av en ring som kommer ge än bättre ljus. Om du vill tjäna pengar på nätet bör du investera i en ring light, men du kan börja med en selfielampa om det passar plånboken bättre.

Post Navigation